A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Üdvözlünk - ATSA

Komfort szolgáltatások
Protein bár
Edzés előtt, edzés közben és edzés után! Speciális izotóniás italokat, energiaszeleteket, táplálék-kiegészítőket és fehérjeturmixokat kínálunk. Scitec, Biotech, Viwa, Red Bull, stb.

Finn és infraszauna, szolárium
A folyamatosan üzemelő és rendszeresen karbantartott szauna blokkunkhoz hideg vizes merülőmedence, zuhanyzók és fenyő pihenő bútorok is tartoznak. A szolgáltatás igénybevétele koedukált rendszerben történik. Álló Szolárium különdíj ellenében vehető igénybe!

Finn szauna
A nyitvatartási idő alatt folyamatosan üzemelő és rendszeresen karbantartott szauna- és tepidárium blokkunkhoz hideg vizes merülőmedence, zuhanyzók és fenyő pihenő bútorok is tartoznak. A szolgáltatás igénybevétele koedukált rendszerben történik. Szauna használata kezdőknek.

Infraszauna
Használata kitűnő módja a méregtelenítésnek, emellett az infraszauna felfrissíti és újjáéleszti a testet. Ezt a fajta szaunát gyakran használják a sportban izomsérülés esetén is.

Gyermekmegőrzés
A gyermekek számára kialakított sarok teljes nyitvatartási időben ingyenesen vehető igénybe. Szintén ingyenes felügyeletet hétköznap 16 és 20 óra között biztosítunk. Igény esetén, előzetes egyeztetést követően a nap bármely időszakában megoldható a gyermekfelügyelet!